Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:56:54

Громадська рада при податковій службі області провела своє перше засідання

01.02.2020   09:54Агенцiя

У приміщенні Головного управління ДПС у Чернігівський області відбулося перше засідання Громадської ради.

Під час засідання обрано голову Громадської ради. Шляхом відкритого голосування очолити дорадчий орган довірили Дмитру Адаменку, який був головою попереднього складу Громадської ради. Заступниками голови обрано Андрія Лося та Володимира Демиденка.
   
Також, на засіданні затвердили офіційний бланк ради, прийняли Положення, яким керуватиметься у своїй роботі дорадчий орган.

Перед представниками громадськості виступив в. о. начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Олексій Літвінов. Члени Громадської ради мали змогу отримати вичерпні відповіді на поставлені запитання.
   
Начальник управління податків і зборів з фізичних осіб Світлана Волкова поінформувала присутніх про проведення в області інформаційної кампанії щодо легалізації трудових відносин та захисту прав найманих працівників. А з питань запобігання та виявлення корупції в органах ДПС виступив завідувач сектору Сергій Романенко.

Сектор комунікацій Головного управління  ДПС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини