Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:57:37

Служба автомобільних доріг про боротьбу із наслідками негоди на Чернігівщині

30.01.2020   17:18Агенцiя

Для забезпечення проїзду на дорогах державного значення сьогодні вдень працювало 85 механізмів та 104 дорожники. Проводились роботи з очищення покриття та посипання протиожеледними сумішами. На лінії контролю знаходились інспектори Служби автомобільних доріг.

Впродовж дня спостерігались опади у вигляді снігу, мокрого снігу, снігу з дощем. Температура коливалась від 0 до +3. Найбільш інтенсивні опади - поблизу Батурина, Бахмача, Срібного, Талалаївки, Новгорода-Сіверського. В окремих районах випало до 15 см снігу.

Місцями сніг випадає вологий, відповідно і важкий. Тож час від  часу фіксуємо випадки падіння дерев на проїжджу частину. На трасах області близько 20 дерев вже прибрали.

Ускладнюють часом проїзд і сильні пориви бокового вітру. Через що утворюються перемети (це коли сніг вітром надуває з полів на проїжджу частину). Сьогодні перемети фіксували біля Батурина, в Ічнянському районі, а також по Чернігівському та Городнянському.

Дорожнє господарство працює у посиленому режимі. Для забезпечення проїзду техніка працюватиме і вдень, і вночі.

Просимо водіїв враховувати погіршення погодних умов при плануванні поїздок та раціонально оцінювати обстановку на дорозі. Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах області, надання інформації про стан проїзду та прийому звернень від громадян Служба автомобільних доріг у Чернігівській області має цілодобову гарячу лінію:
(0462) 661893 - зі стаціонарного;
0952714374 - з мобільного.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини