Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 18:30:00

В Чернігові поліція викрила покерний клуб

27.01.2020   08:00Агенцiя

Незважаючи на заборону, поодинокі зухвальці все ж наважуються здійснювати незаконну діяльність з організації грального бізнесу. Правоохоронці продовжують боротьбу з «нелегалами».

24 січня в ході проведення заходів, спрямованих на забезпечення дотримання вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» співробітники Управління стратегічних розслідувань спільно з працівниками Чернігівського відділу поліції за процесуального керівництва Чернігівської місцевої прокуратури припинили незаконну діяльність покерного клубу.

Незаконний заклад діяв у Чернігові по вулиці Мстиславській.  В рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом), поліція провела санкціонований обшук.

Під час обшуку виявлено та вилучено покерний стіл, 800 ігрових фішок, колоди карт та документацію, яка підтверджує незаконну діяльність закладу.

На момент проведення обшуку у залі знаходилися гравці, круп’є та адміністратор.

Організаторам підпільного бізнесу загрожує штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Управління стратегічних розслідувань в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини