Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:35:37

Подвійна ДТП в Чернігові. Патрульні виявили водія та власника авто з ознаками алкогольного сп’яніння

24.01.2020   13:27Агенцiя

Вчора, близько одинадцятої вечора, один з екіпажів патрульної поліції отримав інформацію, що на вулиці Любецькій, поблизу середньої школи №13, сталася дорожньо-транспортна пригода – автомобіль Volkswagen зіткнувся з електроопорою.

Прибувши на місце пригоди, поліцейські з’ясували, що транспортний засіб збив придорожнє дерево, зачепив електроопору, пошкодив сходи до навчального закладу і тільки після цього зупинився. В салоні авто, окрім водія, перебував один пасажир. Жоден з них не постраждав, як, на щастя, не постраждали й пішоходи, які в цей час ішли тротуаром і стали свідками пригоди. Один з них і зателефонував до поліції.

Інспектори помітили у водія явні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Також виявилося, що пасажир є власником розбитого Volkswagen, а особа, що перебувала за кермом, не має посвідчення на право керування.

Обох громадян доставили до медзакладу для проходження огляду. Результат – обидва перебували в стані алкогольного сп'яніння.

Поки тривало оформлення ДТП на вулиці Любецькій, надійшло повідомлення, що цей автомобіль може бути причетним до ще однієї автопригоди, яка трапилася кількома хвилинами раніше на вулиці Івана Мазепи. Там Volkswagen зачепив Toyota Rav 4 та поїхав із місця пригоди. За словами потерпілого водія, марка та державний номер авто-втікача збігалися з даними транспортного засобу, який потрапив у ДТП на Любецькій.

Патрульні склали низку адміністративних матеріалів, а саме: на водія – протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та винесли постанову за ст. 126 (відсутність посвідчення водія відповідної категорії) КУпАП, на власника автомобіля – протокол за ст. 130 (передача керування особі, яка перебуває в стані сп’яніння) КУпАП. Транспортний засіб доправлений на арештмайданчик.

Автопригоду, яка сталася на вулиці Івана Мазепи, також оформили патрульні поліцейські – склали всі необхідні матеріали.

Подальшу долю водія та власника авто вирішить суд.

Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини