Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:20:23

Відбулося засідання чергової 66 сесії Ніжинської міської ради

24.01.2020   10:46Агенцiя

23 cічня у великій залі міськвиконкому відбулась чергова 66 сесія Ніжинської міської ради VII скликання під головуванням міського голови Анатолія Ліника.

На засіданні зареєструвались 27 депутатів. На розгляд сесії винесено 42 питання.

На початку засідання було представлено новообраного депутата міської ради Заверткіна Анатолія Анатолійовича. Відповідно до пункту 2 частини 2 статті 5 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» (дострокове припинення повноважень депутата Ніжинської міської ради VII скликання Рожок С. В. відповідно до рішення міської ради №33-65/2019 від 24 грудня 2019 р. на  підставі її заяви), а також постанови Ніжинської міської виборчої комісії Чернігівської області №1 від 20 січня 2020 р. (реєстрація депутатом  Ніжинської міської ради VII скликання Заверткіна А. А.). У зв’язку з чим зі складу постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації пропонується виключити Рожок С. В., водночас включивши до складу вище згаданої комісії Заверткіна А. А.

На засіданні депутатами міської ради було розглянуто та прийнято ряд рішень щодо земельних питань, оренди майна комунальної власності Ніжинської міської об'єднаної територіальної громади.

Завдяки плідній співпраці депутатів та попередньому обговоренню на профільних депутатських комісіях сесія завершила роботу, розглянувши всі питання порядку денного та прийнявши відповідні рішення. Деякі проекти були залишені на доопрацювання у зв’язку з рядом питань, які виникли під час розгляду.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини