Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:54:43

В Чернігівський гарнізон завітали "Військові обереги від Святого Миколая"

21.12.2019   12:52Агенцiя

В Чернігівському обласному палаці дітей та юнацтва для військовослужбовців гарнізону та їхніх дружин і дітей художні колективи міста влаштували чудовий святковий подарунок.

Концерт, в рамках Всеукраїнського фестивалю мистецтв "Військові обереги від Святого Миколая", відвідали декілька сотень військовослужбовців з родинами, а також вихованці Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, ветерани військової служби та учасники бойових дій.

Дитячі колективи виконували музичні, вокальні, танцювальні, акробатичні номери, уривки з вистав тощо. Сама програма концерту була подана як розмова матері з донькою, батько яких пішов на війну, про найважливіші речі у житті: любов до батьківщини, дружбу, щастя, кохання, людяність, надію і віру перемоги добра над злом.

Прекрасні виступи дитячих колективів «Імпульс», «Натхнення», «СТеМ» та багатьох інших подарували глядачам справжню насолоду та гарний святковий  настрій.

Завершився концерт привітанням від Святого Миколая, слова якого припали до душі кожному: «Маю за честь привітати всіх захисників нашої держави! Бажаю вам добра, затишку і любові! Нехай збуваються всі ваші мрії!»

Олександр Парій, Інформагентство Міноборони України «АрміяInform» (м. Чернігів)

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини