Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 07:26:09

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ніжинської міськради

21.12.2019   11:48Агенцiя

19 грудня відбулось чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На порядок денний було винесено 11 проектів рішень: «Про внесення змін до додатку 1 рішення виконавчого комітету від 29.10.2009 року № 496 «Про склад конкурсного комітету для розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішень про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування»; «Про затвердження фінансових планів підприємств комунальної форми власності»; «Про затвердження Плану роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради VII скликання на І півріччя 2020 року»; «Про стан військово-облікової дисципліни в 2019 році, заходи щодо її покращення на підприємствах, в установах та організаціях міста Ніжина у період 2020 року»; «Про відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування в місті Ніжині за жовтень 2019 року»; «Про відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування в місті Ніжині за листопад 2019 року»; «Про фінансування видатків, пов’язаних з придбанням листівок з конвертами»; «Про затвердження висновку незалежної оцінки про вартість об’єкта міської об’єднаної територіальної громади»; «Про постановку на квартирний облік», « Про розгляд матеріалів опікунської ради». У Різному розглянули: «Про стан виконання доручення управлінням праці та соціального захисту населення щодо надання інформації про роботу комісії з питань призначення субсидій та допомоги малозабезпеченим сім’ям», «Про стан виконання доручення відділом економіки та інвестиційної діяльності щодо направлення листа керівництву ТОВ «Чернігівська теплопостачальна компанія» для вжиття заходів з метою недопущення забруднення повітря у місті».

Начальник Управління праці та соціального захисту населення Валентина Кулініч проінформувала про порядок надання субсидії мешканцям міста та про нюанси обстеження місця проживання субсидіантів соціальними інспекторами. Також Валентина Михайлівна нагадала на яких підставах може бути відмовлено громадянам у наданні субсидіальних виплат.

Усі питання порядку денного було детально вивчено та підтримано членами виконавчого комітету.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.