Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 14:55:02

Комісія з питань безпеки та організації дорожнього руху ініціювала обстеження доріг міста для перевірки ТЗРДР

14.12.2019   11:58Агенцiя

Цього тижня в Чернігівській міській раді відбулося чергове засідання комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху в місті Чернігові.

Цього разу комісія розглянула 8 звернень від фізичних та юридичних осіб з пропозиціями змін в організації міського дорожнього руху. В результаті, рішенням комісії підтримані три з них.

Зокрема, комісія одноголосно визнала такою, що заслуговує на увагу, і підтримала пропозицію чернігівця Василенка Ю. В. встановити табличку «Зелена стрілка праворуч» на світлофорному об’єкті перехрестя вулиці Ріпкинської з вулицею Старобілоуською, для здійснення повороту праворуч (на червоний сигнал світлофору) з боку вулиці Гагаріна на вулицю Старобілоуську.

Також підтримана його пропозиція закінчити до облаштування дорожніми знаками нерегульованого пішохідного переходу на вул. Жабинського, 2а. Більше цього, при розгляді цього звернення комісія з’ясувала, що в Чернігові це не єдине місце, яке має такі нюанси. Тому включила в своє рішення ще один пункт, яким рекомендувала управлінням транспорту та ЖКГ Чернігівської міської ради, а також патрульній поліції провести спільну ревізію-обстеження вуличної мережі на предмет виявлення незакінчених об’єктів будівництва технічних засобів регулювання дорожнього руху (пішохідних переходів, огороджень, знаків, тощо).

У той же час, комісія не підтримала, наприклад, пропозиції іншого чернігівця з проханням заборонити паркування автомобілів з фасадного боку драмтеатру. Це більшістю голосів визнано недоцільним у зв’язку з тим, що відвідувачами вистав та інших заходів у театрі є й гості Чернігова з інших міст, для яких така заборона може бути критичною.

З повним переліком розглянутих питань і рішень комісії найближчим часом можна буде ознайомитися на вебпорталі Чернігівської міської ради в розділі «Публічна інформація» (підрозділ «Протоколи засідань комісій»).

Довідково: Комісія з питань безпеки та організації дорожнього руху в місті Чернігові є постійно діючим дорадчим органом міської ради і складається з фахівців її профільних управлінь та відділів, а також представників районних у м. Чернігові рад, патрульної поліції, контролюючих органів, депутатів міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини