Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 7 травня, 09:56:55

Суспільне оновлює ранкове мовлення в регіонах

12.12.2019   14:57Агенцiя

За підтримки міжнародних партнерів Суспільне розпочало дослідження аудиторії в регіонах, щоб оцінити власні програми регіонального мовлення та їхню відповідність запитам аудиторії.

Серед продюсерів регіональних філій Суспільного створили робочу групу для розроблення оновленої концепції ранкового мовлення з огляду на отримані під час соціологічних досліджень дані. Очолив цю роботу продюсер Чернігівської філії Артем Шелковий.

Робоча група аналізує наявний контент «Ранків» у філіях, звертає увагу на поширення цих матеріалів у мережі та зворотний зв’язок від глядачів.

«Ми хочемо не просто створювати ранковий контент для регіонів, а й прагнемо, щоб він був популярним серед глядачів. Тож ключове завдання робочої групи — покращити якість контенту, який ми пропонуємо нашим глядачам у ранковому ефірі. На різних етапах до роботи також долучилися майже десять наших колег із різних регіонів. Нині ми фіналізуємо всі зібрані пропозиції і готуємо концепцію до обговорення та перевірки на «життєздатність», — сказав продюсер Артем Шелковий.

За словами генпродюсерки регіонального мовлення Марії Фрей, аби новий формат ранкового мовлення був якнайсучаснішим і популярним, Суспільне залучить експертів із європейських суспільних мовників.

«Міжнародний досвід підказує нам кілька шляхів покращення наших ранкових ефірів, більш ефективного використання наших творчих і матеріальних ресурсів. Ми також вивчили схеми роботи різних мовників світу над проєктами, спільними для всіх регіонів. Нині розробляємо власний проєкт, а відшліфувати нам його допоможуть міжнародні партнери — так званий show runner. Ми отримаємо експертну підтримку досвідчених колег із західного суспільного мовника», — каже Марія Фрей.

Роботу групи та розроблення нової концепції ранкового мовлення курує член правління Микола Чернотицький.

«Хороший процес без результату — це не той підхід, за яким має працювати Суспільне. Ми націлені на результат: ранковий ефір, який дивляться й люблять наші глядачі у всіх регіонах. Тільки нова якість контенту дасть змогу цього досягти. Тож я покладаю великі надії на оновлену концепцію ранкового мовлення», — каже Микола Чернотицький.

Останні новини Чернігівщини

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

На Чернігівщині є вакансії з наданням житла

На Чернігівщині є вакансії з наданням житла 09:31

Наразі в базі вакансій Чернігівської обласної служби налічується близько двох десятків пропозицій роботи з наданням житла.

Поліція розслідує обставини вибуху в банку в Чернігові: вміст сховищ та майно клієнтів не постраждали 09:27

6 травня близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Вибухом пошкоджено будівлю та автівки, що були припарковані поруч. Постраждалих людей немає. Попередньо, внаслідок вибуху вміст сховищ банку також не постраждав. Заяв про зникнення майна від клієнтів банку до поліції не надходило.

Понад 11 тис. жителів Чернігівщини отримали безоплатні послуги з раннього виявлення раку за Програмою медичних гарантій

Понад 11 тис. жителів Чернігівщини отримали безоплатні послуги з раннього виявлення раку за Програмою медичних гарантій 09:25

З початку 2024 року 11 058 пацієнтів безоплатно зробили обстеження з ранньої діагностики новоутворень у лікарнях Чернігівської області.

Аудитори Чернігівщини попереджали міську владу про можливі проблеми з перевезенням пасажирів

Аудитори Чернігівщини попереджали міську владу про можливі проблеми з перевезенням пасажирів 09:12

В ході аудиту бюджету Чернігівської міської територіальної громади, завершеного в січні 2024 року, досліджувалось питання транспортного обслуговування населення, яке здійснювалося як комунальним, так і приватними підприємствами.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини