Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:46:35

Визначені кращі практики волонтерства серед молоді Чернігівщини

09.12.2019   15:05Агенцiя

Переможці поділилися секретами свого успіху, атмосфера була чудовою, час сплив непомітно. Наскільки ж вражає те, що кожного дня роблять звичайні люди, від щирого серця аби допомогти іншим та розбудовувати громаду! Хочеться подякувати усім, хто займається волонтерством у будь-яких сферах за вогонь у їх серцях, незламність силу духу, творчість та креатив.

Цього року, серед практик, їх авторів, а також реалізаторів, які брали участь у відборі, відзнаки від Чернігівського обласного молодіжного центру отримали:

- Безбородько Сергій ГО «Еко Місто» з практикою «Перший громадський город».

- Казачкова Оксана, Добрянський молодіжний центр. Практика: "Скриня добра".

- Лукавенко Оксана, викладач Варвинської музичної школи. Практика: «Даримо добро і радість людям».

- Волонтерська група «Час для нас», м. Ніжин. Практика: «Творімо добрі справи за покликом серця».

- Студентська соціальна служба Чернігівського національного технологічного університету. Практика:
"Інтерактивні театральні постановки для школярів на актуальні теми".

- Тимченко Анжела, Ніжинський міський молодіжний центр. Практика: Адвокація створення та облаштування Комунального закладу Ніжинський міський молодіжний центр.

- Литвин Катерина, Управління культури та туризму Чернігівської міської ради. Практики «Школа Амбасадорів» та «Творча майстерня казок».

- Федорченко Сніжана, Менський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка. Практика: Всеукраїнський проєкт з громадянського виховання та політичної просвіти для дітей та молоді, молодших 18 років "Вибори М18".

- Половинник Анна, Чернігівське вище професійне училище побутового обслуговування. Практика: проєкт «В єдності наша сила».

- Довгоброд Людмила, КЗ "Позашкільний навчальний заклад "Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання" ЧМР. Практика: Волонтерський квест "За межею".

- Федорченко Антоніна, Чернігівський обласний педагогічний ліцей для обдарованої молоді. Практика: Розвиток громадянської активності шляхом залучення до волонтерської діяльності.

- Рябуха Валерій, ГО "Центр профілактики "Вибір". Практика: Навчання тренерів, проведення в школах програми "Вибір" - профілактика наркоманії, ВІЛ/СНІДу та злочинності серед дітей.

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.