Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:04:40

Нова спецтехніка, ремонти у закладах освіти та освітлення вулиць: що нового в ОТГ

23.11.2019   09:08Агенцiя

У менському дитячому садочку «Сонечко» за кошти місцевого бюджету оновили приміщення харчоблоку: стіни й підлогу виклали новим кахлем, відремонтували стелю тощо.

До речі, минулого року за рахунок ДФРР (на умовах співфінансування) здійснили енергоефективну реновацію цього закладу: утеплили приміщення, дах і цоколь, прочистили систему опалення, замінили вікна і двері на енергозберігаючі, встановили нову сучасну вентиляційну систему у харчоблоці та пральні.

На завершальній стадії у менській гімназії будівництво футбольного майданчика зі штучним покриттям.

У Коропі за рахунок державної субвенції ведуться ремонти у школі (замінюють покрівлю у блоці молодших класів) та будинку культури (оновлюють глядацьку залу).

Автопарк комунальної техніки Корюківської ОТГ поповнив сміттєвоз з навісним обладнанням.

У Козельці проводять реконструкцію вуличного освітлення.

У Лосинівській ОТГ стартував проєкт «Перлина громади», що реалізується в рамках ініціативи «Розвиток громад, що заснований на правах людини» (за підтримки Міністерства закордонних справ Данії). У планах — провести низку творчих, просвітницьких та навчальних заходів задля інтеграції соціально вразливих груп населення у життя громади, підвищення рівня толерантності місцевих жителів та обізнаності в сфері прав людини.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.