Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:17:18

Прилуки: робочий тиждень розпочався з апаратної наради

11.11.2019   13:16Агенцiя

11 листопада у сесійній залі міської ради відбулася апаратна нарада з заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальниками управлінь, відділів міської ради, головами комітетів самоорганізації населення, керівниками комунальних підприємств, закладів культури та закладів соціальної сфери, територіальних органів виконавчої влади міста.

У ході наради посадовці заслухали низку інформаційних питань.

Зокрема, про впровадження автоматизованої системи оплати проїзду в громадському транспорті міста Прилуки інформував присутніх заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко. У своєму виступі Олександр Сивенко зазначив, що 29 жовтня у сесійній залі міської ради відбувся конкурс з визначення оператора уповноваженого на впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в автобусах міських автобусних маршрутів загального користування м. Прилуки. Участь у конкурсному відборі взяли два конкурсанти: ПАТ КБ “ПриватБанк” та ТОВ “Чернігівська транспортна компанія”.

Члени конкурсного комітету розглянули подані учасниками пакети документів, заслухали презентації і пропозиції конкурсантів та поставили відповідні бали. Згідно з Положенням про визначення оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду в автобусах міських автобусних маршрутів загального користування м. Прилуки, затвердженим рішенням виконавчого комітету від 27 серпня 2019 року № 321, члени конкурсного комітету оцінювали конкурсні пропозиції за кожним із шістнадцяти визначених Положенням критеріїв.

За результатами конкурсу переможцем за бальною системою визначено конкурсанта ПАТ КБ “ПриватБанк”. Далі, відповідно до положення, рішення конкурсного комітету має бути затверджено на засіданні виконавчого комітету міської ради 19 листопада.

Про роботу місцевої поліції інформував тимчасово виконуючий обов'язки начальника Прилуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Сергій Сторожук.

Також у ході апаратної наради посадовці заслухали начальника управління праці та соціального захисту населення міської ради Ганну Малиш, яка доповіла про роботу управління щодо нарахування субсидій та пільг населенню міста Прилуки.

Заслухали керівника комунального підприємства «Послуга» Вячеслава Хорта, який надав інформацію про стан виконання робіт комунальним підприємством «Послуга» з прибирання міста та вивезення сміття. Міський голова Ольга Попенко проаналізувала діяльність підприємства. Вказала на недоліки і проблеми та надала низку доручень керівнику стосовно проведення загальноміського місячника з прибирання та благоустрою міста.

Про роботу КП «Прилукижитлобуд» інформував начальник підприємства Вячеслав Сивенко.

Міський голова Ольга Попенко проаналізувала стан виконання доручень, даних на попередніх нарадах, звернень громадян та суб’єктів господарської діяльності та дала ряд рекомендацій і доручень керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств міста, інформує Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини