Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:45:12

Відбулося засідання госпітальної ради Прилуцького госпітального округу

09.11.2019   11:56Агенцiя

8 листопада у сесійній залі Прилуцької міської ради відбулося засідання госпітальної ради Прилуцького госпітального округу, який об’єднує в собі медичні заклади, розміщені на території Прилук, Варвинського, Ічнянського, Прилуцького, Срібнянського та Талалаївського районів.

На початку засідання голова госпітальної ради Юрій Полонець, головний лікар КЛПЗ “Варвинська центральна районна лікарня”, оголосив  питання порядку денного:
1. Про формування мережі Прилуцького госпітального округу.
2. Про бюджетні трансферти за надання послуг пологовим відділенням КНП “Прилуцька центральна міська лікарня”.
3. Про затвердження плану розвитку Прилуцького госпітального округу на 5 років.

Під час обговорення питання формування мережі Прилуцького госпітального округу члени госпітальної ради вирішили, що КНП “Прилуцька центральна міська лікарня” буде визначена, як лікарня інтенсивного лікування, а решта — як лікарні планового лікування. Водночас зазначили, що лікарня інтенсивного лікування матиме найбільше викликів у ході впровадження медичної реформи, адже її фінансування на час перехідного періоду покладено на місцевий бюджет.

Розглядаючи друге питання порядку денного, яке стосувалось бюджетних трансфертів між районами за надання послуг пологовим відділенням КНП “Прилуцька центральна міська лікарня”, Юрій Полонець наголосив на необхідності передбачення у бюджетах на 2020 рік відповідного фінансування.
Також у ході засідання представники мережі лікувальних закладів госпітального округу обговорили нагальні питання впровадження реформи охорони здоров'я та ризики, які виникають у ході її реалізації.

Підводячи підсумки засідання Юрій Полонець запропонував членам госпітальної ради розглянути проект плану розвитку Прилуцького госпітального округу на 5 років та найближчим часом зустрітися для внесення пропозицій і його затвердження, інформує Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини