Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:32:28

В області триває розгляд генеральних планів територій

02.11.2019   11:46Агенцiя

Ще чотири проєкти генеральних планів та плани зонування територій населених пунктів рекомендувала до затвердження обласна архітектурно-містобудівна рада за підсумками чергового засідання, що відбулося в Чернігівській ОДА 31 жовтня.

Захід провів начальник Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Олександр Дмитрюк.

Зокрема, члени містобудівної ради ознайомилися з генпланами та зонінгом території сіл Прилуцького району (Смош, Лісове, Високе, Заудаївське), а також селища Линовиця. За результатами розгляду документацію із врахуванням усіх зауважень рекомендували до затвердження.

Генеральні плани та зонінг матимуть ще два села Гальчин та Хрещате, що на Козелеччині. Проєкти погодили. Тепер документацію мають затвердити місцеві ради.

Схвальне рішення отримав і детальний план території земельної ділянки для реконструкції хімічного складу та під’їзної колії за межами населених пунктів Ріпкинської селищної ради.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.