Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:58:35

Суспільний телеканал UA: ЧЕРНІГІВ почав мовити у широкоекранному форматі

02.11.2019   10:14Агенцiя

30 жовтня телеканал UA: ЧЕРНІГІВ перейшов на широкоекранний формат 16:9. Тепер програми можна дивитися на великих екранах у високій якості.

Менеджер філії Вадим Соколюк назвав цю подію важливим етапом розвитку Суспільного мовника регіону. Він розповів і про інші здобутки каналу: «Команда Суспільного добре попрацювала цього року, дещо з техніки вдалося оновити: наприклад, нарешті припинили знімати виїзні зйомки камерами, які зберігають інформацію на міні DV касети, а не на сучасні флеш-накопичувачі. За зароблені від комерційної діяльності філії кошти купили три сучасні відеокамери та іншу потрібну техніку.

Відзначу також технічних фахівців філії: головного інженера Дмитра Степовика, керівника групи відеоінженерів Ігоря Деригу, інженера Віталія Мироненка й системного адміністратора Андрія Іллюшка, які здійснили колосальну роботу з переформатування й завдяки яким можна застосовувати стару знімальну техніку в студійних зйомках у новому форматі без значної втрати якості картинки».

Нагадаємо, перехід Суспільного на широкоформатне мовлення розпочався в грудні 2017 року. Першими стали канали UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА та UA: КРИМ. Далі формат 16:9 почали впроваджувати регіональні філії.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини