Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:42:03

На в’їзді до Чернігова у ДТП потрапив елітний позашляховик, який нібито належить меру

28.10.2019   09:16Агенцiя

У цій пригоді ніхто не постраждав, крім автомобіля та алюмінієвої огорожі. За даними патрульної поліції, водій був тверезий.

На в’їзді до Чернігова сьогодні у ДТП потрапив елітний позашляховик Brabus (Mercedes-Benz G класу, вартість якого може сягати 10 мільйонів гривень), так званий «кубик», який нібито належить міському голові Владиславу Атрошенку.

Як повідомили у спільноті «ЧернігівPlusЧернігівщина», водій позашляховика в’їхав у металеву огорожу.

Очевидці розмістили фото ДТП і зазначили, що автомобіль має відношення до міського голови Чернігова. Водночас у декларації Атрошенка цей транспортний засіб не вказаний.

Сам міський голова особисто прокоментував ситуацію на своїй сторінці у мережі Facebook. «З телефонного дзвінка знайомого я дізнався про ДТП біля підніжжя Катерининської церкви. Щоб спростити роботу журналістам та Facebook-спільноті хочу повідомити, що автомобіль, який належить юридичній особі, в якій я є одним із засновників, потрапив сьогодні в ДТП», - зазначив Атрошенко. За його інформацією, за кермом перебував молодий водій, який, очевидно, не впорався з керуванням.

За даними патрульної поліції, водій був тверезий. У цій пригоді ніхто не постраждав, крім автомобіля та алюмінієвої огорожі. «Управлінням ЖКГ буде складено акт щодо збитків, після чого кошти на відновлення огорожі будуть повністю компенсовані місту», - пообіцяв Атрошенко.

https://www.unian.ua/incidents/10733238-na-v-jizdi-do-chernigova-u-dtp-potrapiv-elitniy-pozashlyahovik-yakiy-nibito-nalezhit-meru.html

Останні новини Чернігівщини

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION