Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:07:32

Чернігів вшановує загиблих героїв російсько-української війни

25.10.2019   15:29Агенцiя

У Чернігові 25 жовтня у сквері ім.М.Попудренка відбулась церемонія покладання квітів до меморіальної стели «Герої не вмирають».

Участь у ній взяли керівники міста й області, діти та рідні загиблих героїв, представники державних установ і громадських об’єднань, військовослужбовці, ветерани АТО/ООС, громадськість.

Захід з вшанування загиблих героїв російсько-української війни «Батьківське серце» ініційований військово-цивільною спілкою «Бойове братерство» та громадською організацією «Єдина родина Чернігівщини», та проходить в рамках обласних заходів з нагоди 75-ї річниці вигнання нацистів з України.

Під час заходу було зазначено, що найбільше чернігівців загинуло, воюючи з ворогом в складі 1-ї окремої Гвардійської танкової бригади та 13-го окремого мотопіхотного батальйону під час боїв в районі Луганського аеропорту в серпні 2014 року та під Дебальцевим узимку 2015-го. За весь час російсько-українська війна на Сході забрала життя вже 177 найкращих синів Чернігівщини, 80 дітей нашої області втратили своїх батьків. Згадали й загиблого бійця Національної Гвардії України - старшину Антикова Дмитра Миколайовича, якого місто Ніжин завтра проводжатиме в останню путь.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх, хто загинув у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України під час російсько-української війни в Донецькій та Луганській областях, інформує прес-служба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.