Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:45:33

Відбувся Форум ділових та професійних жінок "WOMEN IN…"

17.10.2019   09:42Агенцiя

16 жовтня в «Навчально-методичному центрі» профспілок Чернігова було проведено обласний Форум ділових та професійних жінок «WOMEN IN...».

Організаторами заходу стали громадська організація «Спілка жінок Чернігівщини» спільно з Департаментом економічного розвитку, сім'ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації за підтримки Центру розвитку місцевого самоврядування та обласного молодіжного центру.

Жіночий Форум зібрав підприємниць, представників державних органів влади та місцевого самоврядування, неурядових організацій з метою об'єднати, надати поштовх та надихнути жінок до інноваційної активності в бізнес середовищі, обговорити успішний досвід розвитку жіночого підприємництва в області.

В рамках заходу  - дискусії на такі важливі теми: «Women in бізнес інноваціях», «Women in створенні власного бренду», «Women in громадах», «Women in action», «Кейси та інструменти для розвитку бізнесу».

Відкрила форум голова ГО «Спілка жінок Чернігівщини» Ірина Дорожкіна. Вона подякувала учасницям заходу за активність та небайдужість, за те, що прийшли поділитися своїми успіхами у веденні бізнесу, презентувати свої досягнення та надихнути тих, хто ще тільки збирається втілити свої мрії у життя.

В ході насиченої програми жінки ділилися своїм успішним досвідом, слухали виступи спікерів, говорили про участь жінок у розвитку громад, вишукували інструменти підтримки своїх бізнесових починань, отримували відповіді на запитання: куди звернутися за допомогою та як захистити свої права.

Результом зустрічі має стати розробка пропозицій до державних органів влади та місцевого самоврядування щодо розвитку жіночого підприємництва в регіоні.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини