Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:09:52

У Чернігові привітали працівників юридичної галузі

08.10.2019   19:42Агенцiя

Сьогодні в Україні своє професійне свято відзначають юристи. Урочистості з цього приводу відбулися й у Чернігові. Правників області вітали, зокрема, виконуюча обов’язків голови Чернігівської ОДА Наталія Романова та голова облради Ігор Вдовенко.

— Система юстиції реформується швидко і кардинально. Змінюється і ставлення громадян до юридичної сфери. Тож бажаю, щоб кожна людина вірила у справедливість наших законів, вірила з вашою допомогою. Сил і терпіння у вашій нелегкій справі, завдяки якій формується правовий імідж нашої держави, — звернулася до присутніх Наталія Романова і вручила почесні відзнаки.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня юриста Почесною грамотою облдержадміністрації нагороджено:

ГАЛУШКО Ольгу Миколаївну — помічника судді Чернігівського апеляційного суду;

СОКИРКО Наталію Василівну — головного спеціаліста юридичного відділу апарату Чернігівської обласної державної адміністрації;

ЦЕЛУЙКА Михайла Федоровича — начальника територіального управління Державної судової адміністрації України у Чернігівській області.

Подяку голови облдержадміністрації оголошено:

БАРСЬКОВІЙ Лілії Петрівні — помічнику судді Чернігівського окружного адміністративного суду;

ВЛАСЕНКО Ірині Валентинівні — начальнику Прилуцького міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області;

КОСТЮКУ Ігорю Анатолійовичу — головному спеціалісту-юрисконсульту Відділу правового забезпечення Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області;

ЛАЗАРЕНКО Вікторії Григорівні — секретарю судового засідання Чернігівського окружного адміністративного суду;

МАРТИНОВІЙ Анні Володимирівні — помічнику судді Чернігівського апеляційного суду.

За багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм з нагоди свята Ігор Вдовенко вручив почесну грамоту обласної ради помічниці голови Деснянського районного суду м. Чернігова Оксані Тимошенко. Крім того подяки представницького органу Чернігівщини оголошено помічнику судді Чернігівського апеляційного суду Тетяні Кашці, завідувачу експедиції Деснянського районного суду м. Чернігова Оксані Тарасовій та помічнику судді Чернігівського апеляційного суду Тетяні Семко.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини