Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:53:33

У Сновському районі поліція викрила зловмисника, який вирощував коноплю прямо в будинку

05.10.2019   08:27Агенцiя

Чоловік облаштував притон у нежилому помешканні родича, де заодно вирощував і коноплю. Відносно правопорушника, що раніше вже мав проблеми із законом через наркотики, відкрито кримінальне провадження.

Під час перевірки оперативної інформації про вирощування жителем одного з сіл нарковмісних рослин поліцейські Сновського відділення виявили в нежилому будинку родича раніше судимого громадянина домашню оранжерею з коноплі.

В ході санкціонованого обшуку поліція задокументувала значну кількість горщиків з коноплею та вилучила вже висушені стебла рослин.

Наркоагроном облаштував у приміщенні систему вентиляції, освітлення та поливу. Поліція вилучила зразки рослин та обладнання й направила їх на експертизу.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України (незаконний посів або незаконне вирощування конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин) та частиною 1 статті 317 Кримінального кодексу України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою).

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області інформував, що триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.