Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:52:01

Депутати Чернігівської міськради створять робочу групу для напрацювання методики обліку та надання земельних ділянок учасникам АТО

30.09.2019   09:25Агенцiя

Робочу групу з депутатів міської ради, метою якої буде напрацювання механізму (методики) обліку та надання земельних ділянок учасникам АТО, створять при Управлінні земельних ресурсів Чернігівської міської ради. Таке доручення стало одним з підсумків сесійного засідання міської ради 26 вересня.

Відповідне доручення депутати ухвалили у відповідь на запит одного з депутатів щодо існуючої практики розподілу земельних ділянок між учасниками АТО.

На підкріплення цього запиту в сесійному залі виступив заслужений ветеран АТО, який говорив про можливі, на його думку, несправедливості в існуючому підході до розподілу.

У той же час Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко нагадав свою принципову позицію в цьому питанні. Вона полягає у тому, що міська рада надає Раді ветеранів зал для засідань та інші технічні можливості для роботи, але безпосередньо розподілом ділянок займаються самі ветерани. Саме вони краще за інших знають про всі заслуги та обставини проходження служби один одного, повідомляє пресслужба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини