Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:22:34

Відзначили кращих працівників туристичної галузі області

28.09.2019   10:29Агенцiя

З нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму 27 вересня, виконуюча обов’язки голови Чернігівської ОДА Наталія Романова та голова обласної ради Ігор Вдовенко зустрілися з представниками туристичної галузі області.

– Чернігівщина — регіон з величезною кількістю пам’яток культурної спадщини та неперевершеною красою природних об’єктів. Щороку нашу область відвідує понад мільйон гостей не лише з України, а й з інших держав. Завдяки плідній роботі всіх, хто залучений до розвитку туристичної галузі, сьогодні формуються нові туристичні маршрути, створюються цікаві туроб’єкти та на належному рівні обслуговуються туристи. З розвитком туризму Чернігівщина стає привабливішою для світу, – звернулася до присутніх Наталія Романова.

Звертаючись до учасників зустрічі, Ігор Вдовенко зауважив, що древня і мальовнича Чернігово-Сіверська земля, з поєднанням вигідного географічного розташування, історичною і культурною спадщиною та унікальною природою, має потужний туристично-рекреаційний потенціал. За словами промовця, від туризму, в значній мірі, залежить стан економіки, зокрема, наповнення місцевих бюджетів області, а також розвиток таких галузей, як: транспорт, зв'язок, торгівля, будівництво, сільське господарство, виробництво товарів народного споживання.

Керівники області вручили почесні відзнаки кращим представникам галузі.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток туристичної галузі Чернігівщини та з нагоди Всесвітнього дня туризму Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено:

ДАВИДЮК Світлану Анатоліївну – директора відділення приватного акціонерного товариства «АБІНБЕВ ЕФЕСТ Україна», м. Чернігів.

Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:

БУГЕРІ Ірині Сергіївні – молодшому науковому співробітнику науково-просвітницького відділу Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній»;

КАПЛЮК Аліні Володимирівні – керівнику студії декоративного розпису відділу розвитку народних ремесел та художніх промислів комунального закладу «Обласний центр народної творчості» Чернігівської обласної ради;

ЛИТОВЧЕНКУ Олександру Леонідовичу – молодшому науковому співробітнику науково-просвітницького відділу Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній»;

ПИЛИПЕНКУ Володимиру Миколайовичу – доценту Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка, екскурсоводу;

ПРОКОПЦЮ Анатолію Федоровичу – фізичній особі підприємцю, засновнику конюшні «Стара Пристань», с. Кладьківка Куликівского району;

САМОТЯЖКО Олені Іванівні – менеджеру з туризму комунального підприємства «Готельно-туристичний комплекс «Придеснянський» Чернігівської обласної ради;

СЕРГЄЄВУ Сергію Михайловичу – науковому співробітнику науково-просвітницького відділу Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній»;

СКИДАНУ Андрію Васильовичу – заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Остерської міської ради.

Почесною грамотою обласної державної адміністрації і обласної ради нагороджено:

БУРЕНКА Володимира Борисовича – генерального директора Національного історико-культурного заповідника «Качанівка», Ічнянський район.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.