Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 08:39:41

Обговорено проект Звернення до органів вищої державної та місцевої влади стосовно реконструкції Центру комплексної реабілітації в Чернігові

24.09.2019   12:58Агенцiя

23 вересня перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук взяв участь в нараді з вирішення проблемних питань функціонування комунальної установи «Чернігівський обласний центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих» Чернігівської обласної ради, яке провела в.о. голови обласної державної адміністрації Наталія Романова.

У центрі уваги учасників наради в облдержадміністрації було визначення технічних етапів реконструкції закладу, який був створений рішенням 15-ї сесії обласної ради від 4 жовтня 2018 року на базі вузлової лікарні станції Чернігів Південно-Західної залізниці, а також шляхів фінансування комплексного проекту діяльності комунальної установи.

Стосовно ключових аспектів порушених тем висловився директор комунальної установи «Чернігівський обласний центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих» Чернігівської обласної ради, член Ради ветеранів АТО при Чернігівській міській раді Андрій Требух.

В обговоренні нагальних питань діяльності реабілітаційного центру взяли участь директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олег Русін, директор Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації Олександра Хомик, начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації Петро Гармаш, представники інших профільних організацій.

Визначившись із ключовими аспектами, учасники наради прийняли рішення ініціювати на засіданні президії обласної ради, яке відбудеться 24 вересня, напередодні дев'ятнадцятої сесії, розгляд проекту Звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства оборони та Міністерства внутрішніх справ, Житомирської, Київської, Полтавської, Сумської, Черкаської обласних ради, які знаходяться на території відповідальності оперативного військового командування «Північ», щодо спільної участі в реконструкції центру комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих, повідомив Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради.

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини