Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:49:32

У "Чернігів Нова Пошта Напівмарафон" взяли участь майже 4000 бігунів

23.09.2019   12:17Агенцiя

22 вересня місто легенд прийняло спортивний захід «Чернігів Нова Пошта Напівмарафон». У забігах взяли участь майже 4000 учасників – чернігівці, спортсмени з усієї країни.

Серед них 1300 дітей пробігли свої перші дистанції та отримали перші медалі. Кількість глядачів у марафонському містечку та на трасі маршрутів - більше 7000.

«В Чернігові ми проводимо «Нова Пошта Напівмарафон» вже вчетверте. Біг – це здоров’я, сила та довголіття. Ми спонукаємо людей вести здоровий і активний спосіб життя. Я бачу, що дедалі більше людей починають бігати. І я пишаюся, що цього року у Чернігові справжній рекорд – майже 4000 учасників Напівмарафону. Нам важливо розвивати бігову культуру по всій країні, а особливо – у невеликих містах, щоб зробити нашу націю здоровою та спортивною», говорить Інна Поперешнюк, співзасновниця «Нова Пошта», керівник проекту «Нова Пошта Напівмарафон» та амбасадор NewRun.

«Нова Пошта Напівмарафон» — це не тільки для спортсменів, які можуть пробігти 21 км. На події є дистанції, доступні кожному: 10 км та 5 км — для  знайомих з бігом, безкоштовні «Мій перший кілометр» — для початківців, 500 м та 100 м — для дітей. Також були групові дистанції – командний забіг на 5 км та естафета на 21 км. Усі фінішери Напівмарафону отримали пам’ятну медаль, а переможці – ще й цінні призи.
«Чернігів Нова Пошта Напівмарафон» є частиною серії забігів «Нова Пошта Гран-прі» у дев’яти  містах України, які організовує компанія NewRunіз титульним партнером «Нова Пошта». До кінця цього року відбудуться ще 2 спортивні події: 12-13 жовтня у Львові та 3 листопада в Миколаєві. Спортивні заходи такого типу створюють передумови для популяризації та розвитку фізичної культури і спорту, залучають різні верстви населення до здорового способу життя та сприяють організації змістовного дозвілля населення.

Компанія «Нова Пошта» є титульним партнером заходу і загалом вже п’ятий рік підтримує біговий рух в Україні.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.