Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:23:40

Триває підготовка до Прилуцького міжрегіонального Воздвиженського ярмарку

05.09.2019   10:23Агенцiя

4 вересня відбулося засідання організаційного комітету Воздвиженського ярмарку 2019 року, проведення якого планується цьогоріч на тиждень раніше ніж в минулому — 21-22 вересня.

Учасники оргкомітету внесли низку пропозицій до плану заходів та визначилися з відповідальними за інфраструктуру, торговельну та культурно-масову сфери дійства.

Ярмарок відзначатиме свій вісімнадцятий день народження, під час святкування якого оргкомітет планує проведення як традиційних, так і нових культурно-масових розважальних заходів.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Шкуренко проінформувала членів організаційного комітету щодо плану заходів із відзначення у 2019 році 76-ї річниці визволення міста Прилуки від нацистських окупантів 18 вересня та проведення культурно-масових дійств під час проведення Прилуцького міжрегіонального Воздвиженського ярмарку 21 та 22 вересня.

Олександр Сивенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, проінформував присутніх про систему он-лайн реєстрації учасників ярмарку та зазначив, що система має запрацювати з 5 вересня.

Також члени організаційного комітету розглянули орієнтовну схему розміщення торговельних і розважальних точок.

Зовсім скоро прилучани та учасники заходу зможуть ознайомитися з остаточним варіантом схеми розміщення та планом заходів 18-го Прилуцького міжрегіонального Воздвиженського ярмарку, повідомив Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.