Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:21:37

Цинічний випадок вандалізму

03.09.2019   15:25Агенцiя

Цинічний випадок вандалізму стався на щойно відремонтованій ділянці дороги міжнародного значення М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі біля транспортної розв'язки з дорогою Р-56 (Чернігів-Чорнобиль).

Зловмисники вкрали нове металеве бар'єрне огородження, що розділяє транспортні потоки лівого і правого проїзду. Так у невідомому напрямку зникла кількаметрова балка з оцинкованої сталі. Нахабність вандалів вражає. Зовсім не цуралися людяного місця, де поруч шиномонтаж, АЗС, готель та майданчик для відстою далекобійників.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області закликає всіх учасників руху до взаємоповаги і відповідальності за свою поведінку на дорозі. Псування та викрадення технічних засобів організації дорожнього руху суттєво впливає на безпеку на автошляхах та може стати причиною аварійної ситуації. Та невже ж та легка нажива, отримана у пункті прийому металобрухту, дорожча за людське здоров'я та життя?...

Працівники дорожньої галузі області звертаються до всіх свідомих громадян: якщо ви стали свідком вандалізму – не будьте байдужими, зателефонуйте на гарячу лінію Служби автомобільних доріг у Чернігівській області: (0462) 661893 - зі стаціонарного, (095)2714374 - з мобільного. Звернення з фото та відео можна надіслати нам на електронну адресу chernigivroad@ukr.net.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини