Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 09:01:24

"Створюй із Суспільним" - оголошено творчий відбір телепрограм для UA: ЧЕРНІГІВ

03.09.2019   08:32Агенцiя

З 2 вересня стартує програма співпраці з регіональними офісами UA: Суспільне мовлення «Створюй із Суспільним». UA: ЧЕРНІГІВ оголошує відкритий відбір творчих проектів для розміщення в ефірі телеканалу у 2020 році.

Прийом заявок триває до 20 вересня.

«Ми шукаємо 50 проектів, що якнайкраще розкриватимуть потенціал кожного регіону країни. Наша мета – якісний пізнавальний телеконтент в ефірі усіх філій UA: Суспільне мовлення. Особливим викликом цього відбору є регіональна складова: адже треба зосередитися на області, в якій мовить конкретна філія, і водночас програми мають бути зрозумілі та цікаві й сусідам, усій країні, оскільки ми хочемо запровадити постійний обмін такими програмами між регіонами», – розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення UA: Суспільне мовлення Марія Фрей.

Замовлення UA: Суспільне мовлення для творчого відбору містить телевізійні програми 4 напрямів:
    для дитячої аудиторії віком 2-4 роки;
    для дитячої аудиторії віком 5-7 років;
    про локальний туризм, привабливість регіону;
    про культурно-освітнє життя регіону.

Програма «Створюй із Суспільним» розрахована на проєкти загальною вартістю реалізації від 50 000 до 750 000 гривень. Суспільний мовник залишає за собою право реалізувати вибрані проєкти у співпраці з донорськими організаціями. Бюджет проєкту не може передбачати закупівлю обладнання.
 
Відбір здійснюватиметься у три етапи:
    02.09–20.09 – Збір заявок філією UA: ЧЕРНІГІВ;
    23–30.09 – Пітчинг ідей філією UA: ЧЕРНІГІВ;
    01–18.10 – Захист проєкту (на рівні генеральних продюсерів центрального офісу Суспільного).

 
Що потрібно для участі в конкурсі?

Для участі в конкурсі потрібно:
    заповнити картку проєкту (ПРОЄКТ_Картка конкурсного проєкту (якщо проєкт охоплює весь цикл робіт), або ІДЕЯ_Картка конкурсного проєкту (якщо ви пропонуєте на розгляд ідею проєкту)),
    підготувати бюджет проєкту (Рекомендації),
    підготувати презентацію проєкту (документ PowerPoint),
    надіслати їх електронною поштою на адресу press.chernihiv@suspilne.media протягом 2–20 вересня 2019 року.

З усіма умовами конкурсу і критеріями відбору можна ознайомитися у Замовленні.

Хто може брати участь у конкурсі?

До конкурсу запрошуються творчі команди будь-яких форм власності та організаційно-правових форм, а також фізичні особи-підприємці, що мають:
    досвід роботи у сфері створення відеоконтенту (з можливістю підтвердження);
    налагоджені контакти з інституціями обраної конкурсної теми в регіоні;
    досвід реалізації проєктів і звітування про їх реалізацію (зокрема й фінансового).

Також до конкурсу допускаються учасники, які не мають команди фахівців для реалізації, але мають цікаву ідею, що відповідає завданням конкурсу. Такі пропозиції подаються у спеціальній формі «Ідея_Картка конкурсного проєкту» і будуть розглядатися індивідуально за сукупністю всіх наданих документів.

Конкурсні проєкти мають поділяти місію Суспільного, чітко відповідати завданням конкурсу та бути розрахованими на реалізацію протягом трьох місяців у 2020 році.

Нагадаємо, цієї осені в ефірі регіональних філій UA: Суспільне мовлення вийде 11 нових проєктів, які були відібрані на внутрішньому конкурсі (серед співробітників Суспільного) та пройшли підготовку з командою продюсерів.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.