Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:56:21

Колишній безробітний організовує дитячий відпочинок

29.08.2019   09:25Агенцiя

Найкращі ідеї для бізнесу народжується у професіоналів – людей, які чогось досягли в тій чи іншій сфері. Підтвердженням цього є історія колишнього безробітного, який за сприяння Чернігівського міського центру зайнятості відкрив власну справу у сфері організації дитячого відпочинку.

Протягом 16 років Сергій працював за освітою – в педагогічній сфері. До звільнення очолював кафедру фізичної підготовки в одному з навчальних закладів міста. Займаючи активну життєву позицію, чоловік не обмежував себе роботою в стінах закладу. Волонтерська діяльність в рамках дитячо-юнацької громадської організації дозволила набути цікавого досвіду у проведенні спортивних та культурно-масових заходів для молодого покоління.

Опинившись без роботи, Сергій звернувся до міського центру зайнятості. Враховуючи професійні знання, досвід та організаторські здібності безробітного, кар’єрний радник серед інших варіантів працевлаштування запропонував розглянути можливість відкриття власної справи.

Як виявилось, про ідею монетизувати набутий досвід в організації дитячого дозвілля  Сергій задумувався й раніше, проте стримуючим фактором виступала відсутність фінансової основи. Отож можливість отримати для реалізації своєї бізнес-ідеї виплату допомоги по безробіттю одноразово стала переконливим аргументом для втілення задуманого у життя.

Підприємницька діяльність Сергія полягає у розробці та впровадженні на базі дитячих таборів різноманітних спортивних, театральних вистав, концертів і виступів.

Він переконаний, що дитячий табір – це не лише відпочинок і оздоровлення, але і можливість розвитку емоційного та соціального інтелекту дитини. Маючи спеціальну освіту, підприємець компетентно підходить до вирішення цих завдань.

Сьогодні він активно співпрацює з базою відпочинку «Водограй», яка знаходиться у мальовничому куточку Закарпатської області – селищі Чинадієво.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини