Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:32:34

З 27 по 29 серпня гаряча вода подаватись не буде

22.08.2019   13:43Агенцiя

До відома мешканців міста Чернігова:

В зв’язку з плановим ремонтом теплових мереж згідно графіку затвердженого Чернігівською міською радою з 27 по 29 серпня 2019 р. будуть проводитись гідравлічні випробування магістральних теплових мереж, тому гаряча вода в житлові будинки, установи та організації, які отримують послугу від КЕП «Чернігівська ТЕЦ» в цей період подаватись не буде.

При достроковому закінченні випробувань теплових мереж, відновлення гарячого водопостачання можливе раніше зазначеного строку.

Гідравлічні випробування- це метод діагностики, який використовується щорічно після закінчення опалювального сезону для завчасного виявлення та заміни до початку наступного опалювального сезону пошкоджених та зношених ділянок теплових мереж. У відповідності до нормативної документації, випробування здійснюються водою з температурою +40°С, яка подається до мереж з високим тиском.

КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» приносить вибачення мешканцям міста за тимчасові незручності, обумовлені необхідністю якісної підготовки теплових мереж до наступного опалювального сезону.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.