Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:30:38

Нові вказівники на будинках з'являються на Перемоги, Миру, Шевченка і Рокоссовського

17.08.2019   11:51Агенцiя

Зараз працівників, які монтують нові вказівники на будинках у Чернігові, можна побачити за роботою на проспекті Перемоги. А найближчим часом можна буде – на проспекті Миру, вулицях Шевченка і Рокоссовського. З вересня і до кінця року на всіх цих вулицях уніфікують і таблички з номерами будинків.

Вказівники вулиць нового формату в Чернігові встановлюються вже другий рік поспіль. У першу чергу, відповідно до законодавства, вони оновлені на переіменованих вулицях. Минулого року ними були охоплені такі вулиці з висотною забудовою, а в травні-червні цього року – всі переіменовані вулиці приватного сектору. Тільки в приватному секторі таких вулиць 86, нових табличок з назвами – по дві на кожну. Також цього року нові таблички з назвами вулиць змонтовані на перехрестях і знакових будівлях центральної частини міста.

За словами підрядника, зараз виготовлено 511 вказівників з назвами вулиць, змонтовано вже близько 400. Плюс у процесі виготовлення – номери будинків.

На жаль, вже трапився й прикрий випадок, коли будинок з новим вказівником господарі ремонтували і при цьому нову табличку понівечили й викинули. Чернігівська міська рада просить містян не допускати таких випадків. Адже це – майно громади, у яке вкладені кошти платників податків, тобто кожного з нас. При проведенні ремонтів табличку можна зняти й потім встановити знов. Якщо з цим виникають технічні труднощі, за консультацією або допомогою можна звертатися до профільного відділу міського управління ЖКГ за тел. 941-543, повідомила пресслужба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.