Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:18:55

Особистий контроль мера стимулює підрядників працювати чіткіше

15.08.2019   10:31Агенцiя

Чернігівський міський голова особисто перевіряє хід робіт на об’єктах, які будуються та ремонтуються за кошти міського бюджету. 14 серпня він разом із керівниками профільних управлінь міськради побував на реконструкції вул.Ремісничої, будівництві нового міні-скверу на перехресті вул.Кирпоноса та просп.Перемоги, реконструкції підземних мереж водогону на вул.Героїв Чорнобиля та в навчальних закладах №1 та 3, де тривають капітальні ремонти.

На кожному об’єкті – свої особливості та проблематика, щодо яких і радилися та знаходили кращі рішення мер, керівники профільних управлінь міської ради та підрядники.

Зокрема, на вул.Ремісничій, а саме на ділянці від вул.Івана Мазепи до церкви, вже розпочали вкладати асфальт. На іншій ділянці, де буде проходити вже нова дорога, проводяться археологічні роботи. Їх термін та остаточний обсяг залежать від знахідок археологів.

Триває наймасштабніша цьогорічна міська реконструкція по вул.Героїв Чорнобиля триває. Даний об’єкт технічо складний, передбачає виконання великого обсягу робіт. За результатами контролю робіт сьогодні були зроблені кадрові висновки - прийняте рішення про заміну керівника на даному об’єкті. Сюди будуть направлені фахівці з центрального офісу підрядної організації. Загалом ситуація тут контрольована, буде прикладено максимум зусиль, щоби надолужити запланований графік виконання робіт.

У чернігівських школах №1 та №3 проводяться зовнішні та внутрішні будівельні роботи. Школи готують до нового навчального року: утеплюють стіни, фарбують фасади, ремонтують класні приміщення та ін. У цих школах реконструюють покрівлі. Під час проведення цих робіт підрядними організаціями була допущена однакова помилка. При розкритих ділянках покрівлі дах не забезпечили надійним накриттям плівкою чи іншим захисним матеріалом. Унаслідок цього під час дощів підтоплено стелі у кількох класних приміщеннях. Ці факти документально зафіксовано. Підрядні організації зобов’язалися за власні кошти виконати відновлювальні роботи, вартість яких орієнтовно більше 1 млн грн.

Загалом ситуація по всіх об’єктах контрольована, роботи виконуються у повному обсязі, інформує пресслужба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.