Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:27:12

Чернігівський район: рятувальники деблокували водія з пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля

10.08.2019   09:09Агенцiя

8 серпня о 19:05 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась поблизу с. Киїнка Чернігівського району на автодорозі Чернігів-Пакуль-КПП Славутич.

За попередніми даними, 32-річний водій автомобіля "ВАЗ 2108" не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем "RENAULT Magnum" під керуванням 33-річного жителя обласного центру.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля ВАЗ помер у кареті швидкої допомоги, а 66-річна та 32-річна пасажирки легковика отримали тілесні ушкодження.

Для проведення невідкладних робіт по деблокуванню постраждалого залучалося відділення Аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС України у Чернігівській області у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки, повідомило УДСНС України у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини