Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:47:14

Площа Авіаторів: якою їй бути?

02.08.2019   14:02Агенцiя

Комплексно підійти до впорядкування території навколо площі Авіаторів у Чернігові – таке доручення дав чернігівський міський голова Владислав Атрошенко під час засідання виконавчого комітету міської ради 1 серпня.

Доручення стало логічним продовженням проведеного вчора міським головою інспектування об’єктів, на яких коштом міста провадяться в цей час реконструкції та капітальні ремонти. На площі Аваіторів планують найближчим часом оновити зупинковий комплекс і зробити благоустрій біля нього.

Разом з тим, після вивчення питання на місцевості Владислав Атрошенко переконався в тому, що впорядкування цього знакового місця, яке є центром великого мікрорайону, неможливе без загального рішення, включно з ремонтом тротуарів, а також приведенням зовнішнього вигляду розташованих там торгових павільйонів (МАФів) до прийнятного з архітектурної точки зору естетичного вигляду.

Міський голова доручив керівникам профільних підрозділів додатково вивчити це питання і внести пропозиції. «Очевидним є те, що потрібно впорядковувати цю територію», - вважає він.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.