Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 01:12:23

Щотижнева оперативна нарада у Ніжині

29.07.2019   11:18Агенцiя

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні ключові завдання і плани роботи на поточний тиждень.

За минулий тиждень до виконавчого комітету громадяни зверталися з питань, які стосувалися проведення водовідведення, спиляння дерев, освітлення, ремонту доріг, отримання субсидій, надання матеріальної допомоги, тощо.

Спеціаліст управління культури і туризму Яніна Котляр проінформувала, що 04 серпня 2019 року відбудеться покладання квітів до пам’ятника Марії Заньковецької з нагоди 165  - річчя з дня народження видатної української актриси (сквер ім. М.Заньковецької).

Керуючий справами апарату виконавчого комітету Сергій Колесник оголосив, що засідання виконавчого комітету відбудеться 06 серпня 2019 року. Про точний час засідання буде повідомлено додатково.

Керівники управлінь та відділів проінформували щодо кількості надання адміністративних послуг населенню. Наприклад, відділ квартирного обліку та приватизації на минулому тижні надав близько 300 таких послуг, служба у справах дітей – 28.

Григорій Олійник під час проведення наради звернув увагу на облаштування та благоустрій прилеглих території, стихійну торгівлю по місту, складання адміністративних протоколів, рух багатовантажного транспорту та інші організаційні питання.

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини