Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:09:39

У Чернігові рятувальники ліквідували пожежу чотирьохквартирного житлового будинку

22.07.2019   07:43Агенцiя

20 липня о 18:50 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу чотирьохквартирного житлового будинку, що в обласному центрі по вул. Київській, 41.

Пожежу помітили сусіди та відразу ж зателефонували на "101". Люди намагались підручними засобами загасити вогонь, проте через його швидке розповсюдження зробити їм це не вдалося.

До місця події оперативно було залучено 5 одиниць спеціальної техніки та 24 чоловіки особового складу пожежно-рятувальних підрозділів міста. Через запізнє виявлення пожежі на момент їх прибуття покрівля будинку вже горіла відкритим полум`ям, всередині помешкання також спостерігалось інтенсивне горіння.

Спільними діями рятувальників о 19:25 пожежу було локалізовано та о 19:51 остаточно ліквідовано. Врятовано поруч розташовану господарчу споруду та сусідні житлові будинки.

Внаслідок небезпечних факторів вогню 34-річний чоловік та 34-річна жінка отримали опіки тіла І-ІІ ступеню. Їх каретами швидкої медичної допомоги було госпіталізовано до опікового відділення Чернігівської обласної лікарні.

Вогнем знищено покрівлю на площі 100 м.кв., пошкоджено перекриття на площі 20 м.кв., облицювання стін та речі домашнього вжитку.

Причина пожежі та завдані збитки наразі встановлюються, інформує УДСНС України у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.