Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:58:37

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міськради

17.07.2019   10:51Агенцiя

16 липня у сесійній залі міської ради відбулося розширене засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

Розширений формат засідання проходив при розгляді низки питань порядку денного, з яких звітували посадовці міської ради за підсумками роботи  І півріччя 2019 року, а саме:

Про стан виконавської дисципліни та роботу з документами в управліннях та відділах Прилуцької міської ради доповіла начальник загального відділу міської ради Лариса Чайка (інформація додається).

Про стан організаційної роботи в управліннях та відділах міської ради проінформувала начальник відділу організаційної роботи міської ради Антоніна Петрик (інформація додається). 

Начальник відділу звернень громадян міської ради Людмила Пашук інформувала присутніх про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до Прилуцької міської ради (інформація додається).

Про стан розгляду звернень суб’єктів господарської діяльності та громадян міста стосовно надання адміністративних послуг доповіла начальник відділу адміністративних послуг міської ради Світлана Дурдас (інформація додається).

Також члени виконавчого комітету заслухали й інші внесенні на засідання проекти рішень обговорили кожне питання порядку денного, задали ряд запитань доповідачам та ухвалили щодо них відповідні рішення, інформує Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини