Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 05:25:02

Позачергове засідання виконавчого комітету Ніжинської міськради

13.07.2019   09:20Агенцiя

Відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника.

У засіданні взяли участь представники від кандидатів у народні депутати України від різних політичних сил та ЗМІ. На порядку денному було 4 питання в Різному:

"Різне":

1.Про розгляд повідомлення кандидата в депутати Верховної ради України О. Харченка щодо проведення 19.07.2019р. на площі І.Франка масового заходу.

2.Про розгляд повідомлення кандидата в народні депутати України О.Кодоли щодо проведення 19.07.2019р. з 10.00 до 22.00 год. на площі І.Франка мирного зібрання у формі масово-розважального заходу.

3.Про розгляд листа довіреної особи кандидата в народні депутати О.Кодоли Ларченко М.О. від 11.07.2019р.

4.Про розгляд повідомлення від 11.07.2019 №01-03/32 представника ГО "Правохахист плюс" Н.М.Остраниці, щодо проведення у сквері ім.Миколи Гоголя масового заходу.

На початку засідання перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, вручив Почесну Грамоту Виконавчого комітету Ніжинської міської ради Петру Балашу, головаі громадської організації «Бджолярі Ніжинщини», Почесному пасічнику України, члену ради Спілки пасічників України, члену Громадської ради при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради з нагоди святкування 70-річного ювілею. Григорій Миколайович, побажав відомому бджоляреві міцного здоров’я, наснаги та процвітання його улюбленого захоплення. До вітальних слів долучилися голова районної ради Олег Бузун, який презентував цінні подарунки: квіти та українську вишиванку. С теплими словами вітання до ювіляра звернулися Голова Громадської ради при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради Володимир Дорохін, голова МГО ветеранів Людмила Величко та директор Територіального центру Іннеса Шаповалова, які також подарували квіти, Грамоту від центру,  подарунки, теплі слова та сеанс масажів (територіальний центр - опікується людьми похилого віку).

Далі перейшли до розгляду повідомлень та листів від кандидатів у народні депутати України. Нагадаємо, що листи на проведення мирних зібрань від обох кандидатів надійшли одночасно(в одни день). В даних повідомлення х місце та час проведення співпадає.

Довіреної особи кандидата в народні депутати О.Кодоли Марина Ларченко, зауважила, що даний кандидат не проти проведення масового заходу, який запланований на 19.07.2019 о 17-00 до 22-00 години одночасно з кандидатом у народні депутати України, Олександром Харченком. Адже обидва кандидати звернулися з відповідними листами до виконавчого комітету Ніжинської міської ради про надання дозволу на проведення масового мирного зібрання 19.07.2019 року з 17-00 до 22-00 година на площі Івана Франка.

Довірена Особа кандидата у народні депутати О.Харченка, зачитав правовий висновок за зверненням кандидата в народні депутати по 209 одномандатному виборчому округу Харченка О.В.(адвокат, кандидат юридичних наук Шадура Д.М.).

Обговоривши всі пропозиції, щодо місць проведення заходів, виконавчий комітет Ніжинської міської ради надав згоду на  проведення 19 липня 2019 року мирних зібрань на площі Івана Франка, за умови укладання договору з КП «ВУКГ»(встановлення контейнерів для сміття та їх вивіз), узгодження з відділом поліції схеми перекриття доріг та забезпечення громадського порядку, та надати всі відповідні документи до 17:00 години 17.07.2019 року.
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.