Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:46:40

На Чернігівщині свою четверту річницю Нацполіція відзначила з дітьми

05.07.2019   07:32Агенцiя

4 липня правоохоронці Чернігівщини відзначили День Національної поліції України. Для реформованої поліції вже стало традицією у свій день виходити до людей, щоб показати, як працюють ті чи інші служби.

Насправді було світле свято без пережитків минулого. Організатори заходу потурбувалися, щоб люди не слухали довгих промов, а мали нагоду якомога довше поспілкуватися безпосередньо з поліцейськими.

Тому з самого ранку до Головного управління Національної поліції в Чернігівській області на екскурсію завітали діти. Йдеться про вихованців седнівського оздоровчого табору «Зміна» та національно-патріотичну зміну Обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей.

Поліцейські показали маленьким гостям, як працюють, де проводять наради та у якому спортзалі тренуються у вільний час. Діти отримали стільки вражень, що коли їх запитали «хто хоче стати поліцейським», руку догори здійняли майже всі.

Після невеличкого екскурсу кабінетами та загального фото з поліцейськими діти направилися до майданчику на честь Борців за волю України, розташованого біля собору Святої Великомучениці Катерини. Саме там три роки тому приймали присягу перші патрульні Чернігова.

На майданчику було розташовано з десяток різноманітних локацій, де діти приміряли обладунки, сідали в автомобілі, знайомилися з поліцейськими різних напрямків роботи (кінологи, вибухотехніки, спецпризначенці тощо).

До речі, вихованці обласної літньої школи завітали на свято до поліцейських з подарунками. Вони читали вірші, співали, танцювали та подарували на згадку про себе виготовлений власноруч патріотичний оберег у формі серця, повідомиі Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини