Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:24:06

У Любецькій громаді стартував фотоконкурс "Я – частина громади"

26.06.2019   13:59Агенцiя

Любецька селищна рада оголосила фотоконкурс «Я – частина громади» в рамках реалізації проекту «ГРОМАДА ДЛЯ ЛЮДИНИ: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг», що здійснюється за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Про це повідомляє Чернігівський Центр розвитку місцевого самоврядування Програми «U-LEAD з Європою».

«Ти справжній фотомисливець, котрий полює на найкращі моменти свого життя? Якщо ти любиш фотографувати і хочеш, щоб твої знімки побачило ще більше людей, то мерщій долучайся до фотоконкурсу та покажи яскраві моменти свого життя чи красу рідного краю через власні світлини!», - йдеться у повідомленні селищної ради.

До участі в конкурсі запрошують і аматори, і професіонали фотомистецтва. Вікових обмежень не має. Єдина умова – фото мають бути з Любецької громади.

На подачу заявки на конкурс часу не так вже й багато – з 1 до 21 липня 2019 року. Голосування за переможне фото триватиме з 22 до 31 липня, тож в цей час всім конкурсантам доведеться максимально активізувати прихильників свого таланту.

Отже, кожний автор може надіслати на конкурс 3 окремих фото. Техніка виконання фотографії може бути будь-яка. Фотографії на конкурс необхідно надсилати у електронній формі на адресу e-mail: sei.liubech@gmail.com

Перша п’ятірка фотографій, які отримають найбільше голосів отримають подарункові сертифікати.

30 обраних фотографій переможців будуть роздруковані як сувенірні листівки Любецької ОТГ.

Якщо у вас виникають запитання, то дзвоніть 0955478973; 0976738350 – Юлія.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини