Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:24:19

В оперативному командуванні "Північ" визначили кращих військових психологів

26.06.2019   08:10Агенцiя

Днями в оперативному командуванні "Північ" Сухопутних військ Збройних Сил України завершився конкурс на кращого психолога серед підпорядкованих військових частин та військових комісаріатів.

Конкурс проводився з метою визначення кращого фахівця своєї справи, а також популяризації та пропагування передового досвіду кращих військових психологів, обміну сучасними військовими методиками, технологіями психологічного забезпечення, формування активної професійної позиції, мотивування до саморозвитку.

Конкурсне журі оцінювало знання конкурсантами рівень їх підготовки з теоретичної, практичної та методичної підготовленості. 

Крім того, під час виставлення балів, враховувалась практична робота офіцерів у свої підрозділах, дієвість роботи з родинами військовослужбовців, співпраця з громадськими організаціями та зарубіжними партнерами, ведення наукової діяльності, їх саморозвиток і самоосвіта. 

За найвищими конкурсними показниками журі визначило: 
1 місце молодший лейтенант Ірина Хлібик;
2 місце Ростислав Лимар;
3 місце Юлія Зозуля.

Призери  отримали цінні подарунки та дипломи від командувача військ оперативного командування "Північ", а за зайняте 1-ше місце, молодший лейтенант Ірина Хлібик, отримала особисту пам’ятну відзнаку від органу управління.

Переможці будуть представляти оперативне командування "Північ" на конкурсі кращого офіцера – психолога першості Сухопутних військ Збройних Сил України, повідомив пресс-центр Оперативного командування "Північ".

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини