Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:53:14

Два роки позбавлення волі за крадіжку речей з магазину в ТРЦ "Голівуд"

22.06.2019   08:42Агенцiя

Вироком Деснянського районного суду м. Чернігова від 18.06.2019 двох обвинувачених визнано винуватими у вчиненні крадіжки речей в одному з магазинів ТРЦ «Голівуд».

Прокурором Чернігівської місцевої прокуратури в судовому засіданні надано беззаперечні докази того, що 21.01.2019 двоє молодиків, за попередньою змовою між собою, викрали з торгової зали магазину чоловічі штани та куртку. Так, перебуваючи у примірочній магазину, зловмисники зняли з речей магнітні кліпси та сховали їх у поліетиленовий пакет. Згодом винесли їх з приміщення магазину.

Вчинений злочин було швидко розкрито, адже злочинні дії чоловіків зафіксовано на камерах відеоспостереження. Тож викрадені речі довелось повернути законному володільцю.

Суд, повно та всебічно оцінивши надані стороною обвинувачення докази, прийшов до висновку про наявність у діях молодиків складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України. Судом також враховано позитивні характеристики обвинувачених з місця проживання, відсутність попередніх судимостей та позицію прокурора щодо можливості виправлення обвинувачених в майбутньому без ізоляції від суспільства.

Відтак, правопорушникам призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі із встановленням іспитового строку одному з них у 1,5 роки, іншому – 1 рік, інформує Чернігівська місцева прокуратура.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.