Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:50:12

Патрульні врятували 5-річну дитину, яка тонула в річці

20.06.2019   07:51Агенцiя

«Мені сподобалася галявина і я хотіла там погратися», – так розповіла 5-річна дівчинка патрульному, який витягнув її з води, коли вона стала тонути.

17 червня, о пів на восьму вечора неподалік центрального міського пляжу «Золотий берег» наряд поліції, який там ніс службу з охорони публічного порядку, звернув увагу на крики про допомогу та побачив, що тоне дитина. Поліцейські одразу поспішили на допомогу.

За кілька десятків метрів є місці, де річка Стрижень впадає в річку Десну. Саме поблизу цього місця стояли кілька людей, а одна літня жінка голосно кликала на допомогу і благала врятувати її онуку, яка пішла під воду.

Один з патрульних, не роздумуючи, одразу увійшов у воду, намагаючись дістатися того самого місця, де розходилися кола. Для дорослої людини було не глибоко – вода доходила до грудей, але через замулене дно сильно грузли ноги. За якусь мить він вже тримав на руках дитину. Дівчинка була при тямі, лише сильно злякалася.

Другий патрульний страхував напарника з берега і був готовий одразу надавати домедичну допомогу дівчинці у разі потреби. На щастя, все завершилося благополучно.

Коли дитину обтерли і заспокоїли, вона розповіла, що їй сподобалася яскрава галявина обабіч дороги і вона захотіла там погратися. Про те, що це так рясно цвітуть водорості, маленькій дитині навіть не прийшло в голову.

Коли всі заспокоїлися, охоронці порядку з’ясували, що дівчинка разом з бабусею відпочивали на пляжі і ввечері поверталися додому. Бабуся просто не встигла відреагувати, як дитина опинилася у воді.

За словами ж Романа Єфименка – патрульного, який безпосередньо кинувся рятувати дитину, він діяв автоматично, часу на роздуми в нього не було, бо дитина вже пішла під воду.

Жінку та її онуку патрульні відвезли додому, інформує Патрульна поліція Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини