Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:34:22

Чернігівців закликають користуватись транспортними картками: так зручніше і дешевше

13.06.2019   13:01Агенцiя

Транспортними картками користується 47% пасажирів комунального транспорту Чернігова. Про це повідомив начальник Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради.

На думку міського голови, ця цифра могла бути більшою.

"Бажано, щоб до 100% пасажирів користувалося транспортними картками. Тоді ми зможемо аналізувати кількісні показники і відповідним чином вдосконалювати маршрути. Прошу активізувати роз'яснювальну роботу", - сказав Владислав Атрошенко.

Як відомо, у тролейбусах та автобусах комунального підприємства "Чернігівське тролейбусне управління" працює система сплати за проїзд з допомогою транспортних карток. Це не тільки зручно, але і дешевше: при оплаті карткою вартість проїзду у тролейбусі становить 3,95 грн, без картки 5 грн.


Ще вигідніше купувати місячний проїзний. Громадянський зараз коштує 220 грн, студентський – 110 грн, а учнівський – 55 грн. Такі проїзні в Чернігові зараз також у вигляді електронної картки.

Додатково чернігівці можуть сплатити за проїзд у комунальному громадському транспорті оплатою через безконтактну банківську картку або смартфон, повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини