Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:57:15

Чергова жертва нелюдів-браконьєрів на території області

10.06.2019   12:34Агенцiя

9 червня в ході рейдової перевірки по контролю за станом охорони і використання тваринного світу та біоресурсів на території Чернігівського району області, співробітниками Державної екологічної інспекції у Чернігівській області отримано оперативну інформацію від одного з користувачів мисливських угідь на території Чернігівського району, про черговий зухвалий браконьєрський випадок в межах відтворювальної ділянки мисливського господарства.

Рейдовою бригадою невідкладно здійснено виїзд на місце події.

Встановлено, що в мисливських угіддях користувача, на території «відтворювальної ділянки!» поблизу с. Андріївка Чернігівського району та області, невідомий зловмисник застрелив молоду самицю Лося європейського – виду, занесеного до Червоної книги України, та намагався прямо на місці освіжувати тушу тварини, проте був помічений єгерською службою мисливського господарства. Намагаючись уникнути покарання, зловмисник почав тікати від переслідування на автомобілі марки SUBARU – FORESTER сірого кольору ДНЗ СВ 8759 АЕ. Нажаль, єгерській службі не вдалося наздогнати браконьєра, і той попрямував у напрямку м. Чернігів.

Дані автомобіля передані до правоохоронних органів для з’ясування  власника та особи порушника.  А на місце події викликано слідчо-оперативну групу поліції.
 
В ході огляду туші вбитої тварини, слідчими виявлено та вилучено з м’язових тканин кулю від нарізної зброї, яку направлено на експертизу. Наразі тривають слідчі дії. інформує прес-служба ДЕІ у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини