Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:39:25

У Чернігові приберуть ряд самовільно встановлених споруд

08.06.2019   08:11Агенцiя

Рішення про демонтаж 5 тимчасових об’єктів прийняли на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

Серед них: металевий торгівельний кіоск, дерев’яний паркан, металевий контейнер та 2 обмежувачі руху (механічний бар'єр на паркомісці).

Начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Хрустицький продемонстрував фото перелічених об’єктів. Усі вони розміщені без дозвільної документації.

Один з пунктів проекту рішення знято з розгляду і направлено на доопрацювання. Він стосувався демонтажу металевої огорожі сміттєвих контейнерів, розміром 2х3м, встановленої на вул.Красносільського, біля будинку №47 (магазин "АТБ").

За інформацією КП «Муніципальна варта», вже пів року надходять скарги від мешканців прилеглого будинку. Жителі стверджують, що ці сміттєві контейнери встановлені на їх прибудинковій території без узгодження. І вони їм заважають через сморід та інтенсивний рух сміттєвозів. Віталій Хрустицький повідомив, що прохання до керівництва магазину аби вони знайшли консенсус із самими мешканцями, не дало ніякого результату.

Після обговорення міський голова доручив більш детально вивчити дане питання до наступного засідання виконкому. А також докласти письмову заяву від мешканців, з їхньою обґрунтованою аргументацією, інформацію від Управління земельних ресурсів міськради стосовно меж земельної ділянки, де розміщено безпосередньо об’єкт.

- По суті, в місті такого не може бути, коли без дозволу будь-що, будь-де, будь-хто може встановлювати, - додав він, доручивши з'ясувати, яким чином пропонується вирішення питання вивозу сміття для магазину.
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини