Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:59:56

Як на Чернігівщині триває будівництво сільських амбулаторій

28.05.2019   14:33Агенцiя

В області виконується 18 договорів підряду з будівництва сільських амбулаторій. Про це повідомили в Управлінні капітального будівництва Чернігівської ОДА.

На об’єктах у селах Бахмач Бахмацького району, Чорнотичі Сосницького, Нехаївка Коропського, Наумівка Корюківського, Хоробичі Городнянського та Грем’яч Новгород-Сіверського району виконуються роботи по зведенню капітальних стін.

Натомість у селах Кобижча Бобровицького району, Салтикова Дівиця Куликівського та селищі Холми Корюківського району на об’єктах будівництва облаштовують внутрішню каналізацію.

Бетонувальні роботи по фундаменту наразі проводяться на будівництві медзакладів у селах Тур’я Сновського району, Парафіївка Ічнянського, Плиски Борзнянського, Володькова Дівиця Носівського, Вертіївка Ніжинського, Стольне Менського та селищі Тростянець Ічнянського району.

В Іванівці та Киїнці Чернігівського району вже ведуться покрівельні роботи.

Варто зазначити, що питання будівництва амбулаторій загальної практики сімейної медицини тримається на постійному контролі керівництва профільного управління. Відтак, днями відбулася тематична нарада з представниками підрядних та проектної організацій. У ході її проведення розглянути виконання робіт на об’єктах будівництва та проблемні питання, щоб їх оперативно вирішити.

Особлива увага — чіткому дотриманню календарного графіку робіт. Адже до кінця року в області повинні відкрити 21 нову сільську амбулаторію.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.