Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 13:34:44

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

24.05.2019   09:32Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 23 травня до 8:00 24 травня 2019 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 8 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди, 4 пожежі та 1 нещасний випадок. Внаслідок цих подій загинули  2  особи та 4 особи  постраждали.


Дорожньо-транспортні пригоди – 3:

- за 850 м від с. Кошівка Чернігівського району на з'їзді з автодороги Чернігів-Любеч біля сміттєзвалища об 11 год. 54 хв. 23 травня водій автомобіля "ВАЗ 2107" виїхав за межі проїжджої частини дороги та здійснив наїзд на бетонні плити огорожі. Внаслідок пригоди водій автомобіля, 1954 року народження, загинув на місці аварії;

- в м. Чернігові на перехресті вулиць Гетьмана Полуботка та Гончої  о 17 год. 30 хв. 23 травня водій автомобіля "Nissan X-Trail" здійснив зіткнення з автомобілем марки "Opel Аstra". Внаслідок пригоди водій та два пасажири автомобіля "Opel Аstra" отримали травми різного ступеню важкості і каретами екстреної медичної допомоги доставлені до медичних закладів;

- в смт Козелець по вул. Комунальній біля будинку №24а о 19 год. 45 хв. 23 травня водій автобуса "ЛАЗ 695Т" під час обгону автомобіля "Daewoo Lanos", що  рухався попереду і здійснював поворот ліворуч, здійснив з ним зіткнення. Внаслідок пригоди водій автомобіля "Daewoo Lanos" отримав травми та був госпіталізований до травматологічного  відділення Козелецької центральної районної лікарні.


Пожежі – 4:

пожежі в житловому секторі – 2:
- в с. Сезьки Ічнянського  району в господарстві по вул. Покровській, 23 Г о    15 год. 33 хв.  23 травня сталася пожежа господарчої будівлі (3х5 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено стіни на площі 10 кв.м та  1 куб.м дров. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей;
-  в с. Печенюги Новгород-Сіверського  району  в господарстві  по  вул. Польовій, 19 о 01 год. 33 хв. 24 травня сталася пожежа літньої кухні (2х3 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено будівлю. Причина та збитки встановлюються.

загоряння сміття – 2:
- в м. Ніжині по  вул. Франка о 18 год. 23 хв.  23 травня на відкритій території сталося загоряння сміття на площі 2 кв.м. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи;
- в м. Чернігові по вул. Л. Бондарука, біля будинку №54 о 02 год. 14 хв.  24 травня на відкритій території сталося загоряння сміття на площі 5 кв.м. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.


Нещасні випадки – 1:

В смт Ріпки по вул. Лермонтова, 29А о 08 год. 46 хв. 23 травня фахівцями управління  ДСНС  України у Чернігівській області проведені роботи щодо вилучення з колодязя  тіла  загиблого  місцевого мешканця, 1963 року народження.


Інформація щодо пошуку загиблого на воді:


23 травня продовжувалися роботи щодо пошуку мешканця м. Чернігова, 2006 року народження, який за попередньою інформацією потонув у р. Десна 19 травня в межах акваторії міського пляжу "Золотий берег" (м. Чернігова). Станом на 17 годину 23 травня  пошукові роботи припинено, зниклого не виявлено. Загалом обстежено 12 км берегової лінії та 50 га надводної акваторії р. Десна.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  11-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин –  11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 12 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години  23 травня до 20 години 24 травня очікується мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура по області вночі 11-15º, вдень 22-27º тепла.     
По м. Чернігову температура вночі 13-15º, вдень 24-26º тепла.

Останні новини Чернігівщини

У Чернігові пройшла консультаційна зустріч щодо монетизації локальних медіа під час війни 12:36

Монетизувати локальне медіа, навіть під час війни, цілком можливо. Дієвими порадами щодо збільшення прибутковості з чернігівськими медійниками поділилися медіаекспертки, засновниці видання Speka.Media Катерина Венжик та Юлія Даниленко під час консультаційної зустрічі у регіональному хабі Інституту масової інформації «Медіабаза. Чернігів», яка пройшла 16 березня.

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини