Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 11:08:07

На черговому засіданні виконавчого комітету Прилуцької міськради

22.05.2019   10:33Агенцiя

21 травня міський голова Ольга Попенко провела чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

У ході засідання члени виконкому заслухали інформацію по питанню «Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 26 грудня 2018 року №445 «Про проведення у січні-березні 2019 року приписки до призовної дільниці громадян 2002 року народження» доповідачем з якого був тимчасово виконуючий обов'язки начальника відділення призову Прилуцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрій Шматко. Міський голова підняла питання щодо проведення призову до лав Збройних сил України. Члени виконкому обговорили шляхи підвищення ефективності роботи Прилуцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки у ході весняного та осіннього призову 2019 року.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко проінформував присутніх з питань «Про провадження торговельної діяльності за межами торговельних приміщень на території об’єктів благоустрою міста Прилуки», «Про внесення змін в мережу міських автобусних маршрутів загального користування» під час розгляду якого члени виконавчого комітету затвердили мережу міських автобусних маршрутів загального користування м. Прилуки в частині міських маршрутів №3А «вул. Густинська – Залізничний вокзал», №4А «Школа №13 – Військове містечко №12», №5А «Дослідна – Комунгосп – Залізничний вокзал», №22 «Залізничний вокзал – Школа №13», №22А «Школа №13 – Залізничний вокзал», №25 «Дослідна – Нафтовик», №35 «273 квартал – Івушка». У ході обговорення даного питання члени виконкому визначили, що варто зустрітися з перевізниками для обговорення основних положень конкурсних пропозицій.

Про унесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 4 вересня 2018 року №305 «Про затвердження Положення про надання платних послуг Прилуцьким краєзнавчим музеєм ім.В.І.Маслова у новій редакції та встановлення вартості платних послуг, що надає Прилуцький краєзнавчий музей ім.В.І.Маслова Прилуцької міської ради Чернігівської області та додаткових пільг по відвідуванню музею» доповіла начальник відділу культури і туризму міської ради Катерина Мовчан. Члени виконкому затвердили вартість послуги «Музейний дитячий простір» у Прилуцькому краєзнавчому музеї ім.В.І.Маслова для дітей.

Начальник управління освіти міської ради Сергій Вовк доповідав з питань «Про затвердження списків кандидатів на заохочення стипендією Прилуцького міського голови, та путівкою на оздоровлення», «Про затвердження списку кандидатів на відзначення одноразовою грошовою винагородою». Міський голова Ольга Попенко зазначила, що варто переглянути положення, відповідно до якого призначається стипендія міського голови та розширити кількість категорій учнів, які на неї претендуватимуть. У ході розгляду питання «Про затвердження складу конкурсних комісій по проведенню конкурсного відбору на посади директорів закладів загальної середньої освіти» Сергій Вовк зазначив, що конкурси проводитимуться на посади директорів гімназії №5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна, Прилуцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій та Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 14.

У ході засідання члени виконавчого комітету заслухали й низку інших питань порядку денного, що стосувалися різних сфер життєдіяльності міста та ухвалили по них відповідні рішення, інформує Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради.
 

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини