Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:47:37

У Чернігові тривають пошуки 13-річного хлопця, який зник під час купання у річці Десна в районі міського пляжу

20.05.2019   12:19Агенцiя

19 травня о 16:00 до оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що під час купання у річці Десна на міському пляжі "Золотий берег" на очах у свідків зник 13-річний хлопчик.

За попередньою інформацією, залишившись поза увагою батьків,  дитина разом з друзями пішла відпочивати до річки. За невідомих обставин дитина почала тонути. Його друзі  намагалися допомогти товаришу але самі, наковтавшись води, ледь не пішли на дно. Крики про допомогу почули відпочивальники, вони й викликали рятувальників.

До проведення пошукових робіт були залучені водолази відділення підводного розмінування групи піротехнічних робіт та фахівці групи аварійно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону Управління ДСНС України у Чернігівській області у складі 8 чоловік особового складу, 2 одиниць техніки та 1 плавзасобу.

Після обстеження 10 га надводної акваторії річки в районі події та  1,5 км берегової лінії, а також 6000 кв.м підводної акваторії о 20:30 активну фазу пошуків було припинено.

20 травня о 10:00 пошукові роботи відновлено. Для їх проведення залучено 15 чоловік особового складу, 3 одиниці техніки та 1 моторний човен Управління ДСНС України у Чернігівській області. Також до пошукових робіт додатково залучено 4 чоловіки та 1 моторний катер Чернігівської обласної рятувально-водолазної служби.

Рятувальники обстежують надводну та підводну акваторію річки Десна та берегову лінію пішим патрулем. Також на місці події працюють психологи Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Пошукові роботи тривають - ынформуэ УДСНС України у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини