Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 02:53:19

На один день 17 травня перекривається частина вул.Івана Мазепи

16.05.2019   14:53Агенцiя

У Чернігові на один день, 17 травня, з 9.00 ранку перекриють для руху транспорту частину вулиці Івана Мазепи – від перехрестя з вул.Реміснича до перехрестя з проспектом Миру. Тут ремонтуватимуть дорожнє покриття.

У зв’язку з цим, вносяться тимчасові зміни в роботу громадського транспорту.

1. Тролейбусні маршрути №№ 5;6 - у зв'язку з відсутністю технічної можливості об'їзду перекритої ділянки дороги з 9 години 00 хв курсувати не будуть.

2. Тролейбусний маршрут №1- буде здійснювати об'їзд по вулицях: вул.П'ятницька - проспект Перемоги далі по маршруту.

3. Тролейбусний маршрут №4- буде здійснювати об'їзд по вулицях: проспект Миру - проспект Перемоги далі по маршруту.

Тролейбусами №№1;4 не будуть обслуговуватися зупинки громадського транспорту: Міська лікарня №1, Інститут геологорозвідки, Міський палац культури, Площа Перемоги.

4. Автобусний маршрут №1 буде здійснювати об'їзд перекритої ділянки дороги по вулицях: проспект Перемоги - вул.Жабинського . Не будуть обслуговуватися зупинки громадського транспорту: Міська лікарня №1, Інститут геологорозвідки, Міський палац культури, Площа Перемоги.

5. Автобусний маршрут №2А буде здійснювати об'їзд перекритої ділянки дороги по вулицях: Любецька - вул.В'ячеслава Чорновола - проспект Миру. Не будуть обслуговуватися зупинки громадського транспорту: Міська лікарня №1, Інститут геологорозвідки, ТЦ Мегацентр, Поліклініка №3.

6. Автобусний маршрут №5 буде здійснювати об'їзд перекритої ділянки дороги по вулицях: в напрямку дач Новий Білоус по проспекту Миру - вул.В'ячеслава Чорновола - вул.Любецька. В напрямку готель Україна вул.Любецька - вул.Івана Мазепи - вул. Реміснича. Не будуть обслуговуватися зупинки громадського транспорту: Міська лікарня №1, Санепідемстанція, Дитячий світ.

7. Автобусний маршрут №15 буде здійснювати об'їзд перекритої ділянки дороги по вулицях: в напрямку мн Забарівка по проспекту Миру - вул.В'ячеслава Чорновола - вул.Любецька. В напрямку вулиці Савчука вул.Любецька - вул.Івана Мазепи - вул.Реміснича. Не будуть обслуговуватися зупинки громадського транспорту: Міська лікарня №1, Санепідемстанція, Дитячий світ.

8. Автобусний маршрут №18 буде здійснювати об'їзд перекритої ділянки дороги по вулицях: в напрямку дач Рудка по проспекту Миру - вул.В'ячеслава Чорновола - вул.Любецька. В напрямку готель Україна вул. Любецька - вул.Івана Мазепи - вул. Реміснича. Не будуть обслуговуватися зупинки громадського транспорту: Міська лікарня №1, - Санепідемстанція, Дитячий світ.

9. Автобусний маршрут №23 буде здійснювати об'їзд перекритої ділянки дороги по вулицях: в напрямку вул.Незалежності по проспекту Миру - вул.В'ячеслава Чорновола - вул.Любецька. В напрямку залізничного вокзалу вул. Любецька - вул. Івана Мазепи - вул. Реміснича. Не будуть обслуговуватися зупинки громадського транспорту: Міська лікарня №1, Санепідемстанція, Дитячий світ, Центральний ринок.

10. Автобусний маршрут №35 буде здійснювати об'їзд перекритої ділянки дороги по вулицях: в напрямку вул.Незалежності по проспекту Миру - вул.В'ячеслава Чорновола - вул.Любецька. Не будуть обслуговуватися зупинки громадського транспорту: Міська лікарня №1, Санепідемстанція.

Плануйте свій час, з врахуванням змін в роботі громадського транспорту. Телефон для інформації 0462 - 675 - 013.


За повідомленням Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.